Kineziológia

Világunknak van egy alapvető rendező és működtető törvénye: az egyensúlyra törekvés törvénye. Tetten érhetjük ezt a láthatatlan erőt szűkebb és tágabb környezetünkben egyaránt.                                                                            

Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a világ, amelyben élünk, igen sérülékeny. Az eredeti, ősi egyensúlyra törekvés erejének határait itt is, ott is feszegetjük, próbára tesszük. Ma már világosan látjuk, hogy rosszul sáfárkodunk a ránk bízottakkal, egyre több létfontosságú területen borítjuk föl az egyensúlyt. Így aztán egyre nehezebb alkalmazkodnunk az általunk megbetegített, egyensúlyából kibillentett miliőnkhöz. Következésképpen, mi emberek, magunk is egyre gyakrabban "kiborulunk", "padlóra kerülünk", megbetegszünk.

A testi, lelki, szellemi harmóniához (egyensúlyhoz) történő visszatalálásban ajánl gyors, hatékony, látványos segítséget a gátlások, a blokkok oldásával a kineziológia.

A múlt megrázó élményei, kisebb-nagyobb konfliktusai bennünk élnek, negatív hatást gyakorolva a jelenre. Ezeknek a hátrányos, ártó, megbetegítő hatásoknak a semlegesítését, vagy akár pozitív tartományba hangolását nyújtja Neked is a kineziológia - az agyunk erre is végtelen lehetőséget kínál -, hogy átéld az "újra én vagyok én", a "magamra találtam", az "újjászülettem" katartikus élményét.

Weboldalam: www.jozsasandor.hu

 
Írjon nekem

Írjon nekem bátran, ha bármi kérdése van, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásaimat.

E-mail: sandorjozsa7@gmail.com

Elérhetőség

Klinikai szakpszichológus,
kineziológus

Józsa Sándor
Tel.: +36 70 548 3398

Pszichológiai magánrendelés: Budapest, 13. kerület (a Béke térnél)